Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní korespondence (KSU / OBK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSU / OBK - Obchodní korespondence, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

žádost o pracovní místožádost o změnu pracovního poměružádost o příspěvky na dětíprotokollicenceosvědčeníkontraktkupní smlouvasmlouva o provedení prácepracovní smlouvanájemní smlouva

Získané způsobilosti

Studenti se seznámí s nejzákladnějšími ukrajinskými úředními dokumenty ( žádost, životopis, plná moc, potvrzení apod.). Dále v tomto kursu získají přehled o soudních dokumentech, o obchodních smlouvách, určitých pravidlech současného dopisování mezi firmami, ústavami, úředními institucemi.

Literatura

Anderš, J.: Ukrajinsko-česká konverzace. Jazyková etiketa. Vzory dokumentů. Olomouc 2007; Hluščyk, S. ta in.: Sučasni dilovi papery. Kyjiv 2001; Ševčuk, S.: Ukrajinske dilove movlenňa. Kyjiv 1997; Ukrajinskyj pravopys. Kyjiv 2007; Universalnyj dovidnyk - praktykum z dilovych paperiv (Uklad. S.P. Bybyk ta in.). Kyjiv 1997; Kacavec, H.M.: Mova dilovych paperiv. Kyjiv 2008; Kacavec, R.: Dilova mova. Sučasnyj vymir. Pidručnyk. Kyjiv 2008. odkazy na literaturu na webových stránkách www.ukrajinistika.upol.cz.

Požadavky

˘ zápočtový test