Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komplexní zkouška z ukrajinské gramatiky (KSU / SPZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSU / SPZ - Komplexní zkouška z ukrajinské gramatiky, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Komplexní zkouška je písemná a shrnuje a testuje znalosti tří disciplín (Jazyková cvičení gramatická, Jazyková cvičení konverzační a Ukrajinské reálie), obsahuje oboustranné překlady Č-Uk, Uk-Č, esej na dané téma (ukrajinsky).

Získané způsobilosti

Student ovládá učivo v rozsahu tří disciplín, a to: Jazyková cvičení gramatická, Jazyková cvičení konverzační, Ukrajinské reálie.

Literatura

Čukina, V. F. (2006). Gramatyka ukrajins koji movy v tablycjach i schemach. Kyjiv: Logos-M. Vychovanec, I.R., Horodenská, K.H., Hryščenko, A.P. (1982). Hramatyka ukrajinskoji movy. Kyjiv. Ponomariv, O. (2001). Sučasna ukrajins´ka mova. Kyjiv. Čerepanova,S.O. a kol. (1994). Ukrajins´ka kul´tura. Istorija i sučasnist´. Lviv. Pazjak, O., Serbenska, O. ta in. (2000). Ukrajins´ka mova. Praktikum. Kyjiv. Tkačenko, Je.M. (2001). Ukrajins´ka mova. Punktuacija. Charkiv. Malinevs ka, N. (2003). Ukrajinské reálie. Olomouc: Univerzita Palackého. Počtarenko. G. S.,, Počtarenko, O. M., & Čukina, V. F. (2006). Ukrajins kyj pravopys: v tablycjach i schemach : (navčal nyj posibnyk). Kyjiv: TOV "VP Logos-M". Anderš, J. (2006). Ukrajinština vážně i vesele. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci. viz literatura jednotlivých disciplín.

Požadavky

Student splní požadavky Komplexní zkoušky, je hodnocen do stupně E. Výsledek je závislý na počtu získaných bodů a je procentuálně přepočítáván. Hranice pro splnění Komplexní zkoušky je 70%.

Garant

Mgr. Radana Merzová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Radana Merzová, Ph.D.