Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt disertační práce (KZU / 95PDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KZU / 95PDP - Projekt disertační práce, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student stručně, jasně a terminologicky správně vypracuje projekt disertační práce, v němž představí základní téma, cíle a metodiku zamýšlené disertační práce, nastíní problém, představí relevantní literaturu a shrne dosavadní bádání v dané oblasti.Svůj disertační záměr následně krátce představí během jeho obhajoby a bude reagovat na dotazy a kritiku přítomných. Sám naopak prostuduje projekty ostatních obhajujících studentů v kurzu a bude vznášet dotazy a připomínky k jejich disertačním záměrům.

Získané způsobilosti

Schopnost koncizně a přesně formulovat téma disertačního projektu, reagovat na připomínky ostatních frekventantů kurzu, argumentovat.

Požadavky

Student sepíše projekt disertační práce o rozsahu 20-30 ns, v němž definuje téma, cíle a metodiku práce, představí rešerši relevantní literatury a výzkumů atd. Projekt je nutno odevzdat nejpozději do konce zkouškového období příslušného semestru. Na obhajobě projektu student stručně představí svůj záměr a následně bude adekvátně reagovat na dotazy a kritiku publika.V předstihu prostuduje také projekty ostatních studentů, kteří se účastní obhajob, a formuluje vhodné dotazy a připomínky.

Garant

doc. PhDr. Peter Valček, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Peter Valček, Ph.D.