Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (KZU / DSM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KZU / DSM2 - Diplomový seminář 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

konzultace nad zadaným tématem práce

Získané způsobilosti

- umí zvolit vhodnou výzkumnou metodu a provést vlastní vědeckou činnost- umí definovat a po teoretické stránce zvládnout vybrané téma s užitím odborné literatury- umí aplikovat kvalitativní, kvantitativní a komparativní výzkumné metodologie a techniky sběru empirických dat v komunikačním a mediálním výzkumu.

Literatura

Katedra žurnalistiky. Informace k DP na stránkách Katedry žurnalistiky. 2013. Čmejrková, S., Světlá, J., & Daneš, F. (1999). Jak napsat odborný text. Voznice: Leda. Trampota, T., & Vojtěchovská, M. (2010). Metody výzkumu médií. Praha: Portál. dle tématu práce. dle tématu práce. Šanderová, J., & Miltová, A. (2005). Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách: několik zásad pro začátečníky. Praha: Sociologické nakladatelství (SLON). Hendl, J. (2008). Kvalitativní výzkum: základní teorie, metody a aplikace. Praha: Portál.

Požadavky

Požadavky pro získání zápočtu si určuje příslušný vedoucí práce.

Garant

prof. PhDr. Stanislav Hubík, CSc.