Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vědecko-výzkumná aktivita - DSP (PCH / 9VVA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PCH / 9VVA - Vědecko-výzkumná aktivita - DSP, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vědecko-výzkumná aktivita má tři formy: grantové aktivity, aktivní účast na konferenci a publikační činnost. Grantové aktivity jsou ohodnoceny kredity podle typu grantu a podle toho, zda je student hlavním řešitelem či spoluřešitelem. Celkem student získá maximálně 20 kreditů. Aktivní účast na konferenci má odstupňované kredity podle typu konference, dále podle toho, zda má student ústní prezentaci nebo poster a podle toho, zda je hlavním autorem či spoluautorem. Celkem student získá minimálně 20 kreditů. Publikační činnost je hodnocena kredity podle toho, o jaký typ publikace jde a zda je student hlavním autorem nebo spoluautorem. Celkem student získá minimálně 20 kreditů. Blíže viz http://www.ff.upol.cz/menu/struktura-ff/katedry/katedra-psychologie/postgradualni-studium/doktorsky-st-program-phd/.

Získané způsobilosti

- Student získá dovednost připravit a prezentovat odborné sdělení na konferenci (ústní sdělení či poster).- Student si osvojí dovednost připravit příspěvek do odborného časopisu, sborníku, skript nebo knihy v takové kvalitě, aby byl příspěvek publikován.- Student získá zkušenost s přípravou, organizací a realizací výzkumného či jiného grantového projektu (nepovinná forma VVA).

Požadavky

Aktivní účast na konferenci a publikační činnost jsou povinnou formou VVA. Kredity za grantovou aktivitu jsou nahraditelné jinými formami VVA. Započítává se pouze realizovaný grantový projekt. Student je povinen předložit příslušné dokumenty (články, konferenční program atd.).

Garant

doc. PhDr. Irena Sobotková, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Irena Sobotková, CSc.