Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psychologie podnikání (PCH / PPODN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PCH / PPODN - Psychologie podnikání, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- - Psychologickými aspekty ovlivňujícími podnikání a podnikatelské prostředí- Osobnost podnikatele- Vliv výchovy na utváření podnikatelské osobnosti- Podnikání žen ve světě a ČR- Image a jeho vliv- Time management jako jeden z předpokladů ovlivňujících podnikatelský úspěch- Etika podnikání- Zdraví a duševní hygienaSoučástí předmětu budou i témata, která se vztahují k podnikatelskému prostředínapř. nezaměstnanost a její psychologický a sociální dopad

Získané způsobilosti

komptence v rozsahu cíle předmětu

Literatura

Stýblo Jiří:. Jak šetřit čas manažera?. Montanex a.s. Ostrava , 1994. Buchtová Božena. Podnikání a kulturní odlišnosti. Masarykova univerzita Brno , 2004. Dytrt Zdeněk. Manažerská etika: etika v managentu a podnikání. Zlín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,, 2007. Lukeš, Martin a Nový Ivan. Psychologie podnikání. Management Press Praha, 2005.

Požadavky

Seminární práce na vybrané téma z oblasti z podnikatelského prostředíneboPřeklad zahraničního článku z odborného zdroje z oblasti podnikatelského prostředí (možnost týmového zpracování úkolu)

Garant

PhDr. Soňa Lemrová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Soňa Lemrová, Ph.D.PhDr. Soňa Lemrová, Ph.D.