Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sociální psychologie1 (PCH / SPA1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PCH / SPA1 - Sociální psychologie1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Predmet a umístení SP v systému vztažných oboru2. Teorie v SP a metody overování3. Sociální poznávání4. ?Já? v sociální situaci5. Socializace6. Postoje a merení postoju7. Sociální vliv a osobní kontrola8. Komunikacní procesy9. Afiliace, atraktivita10. Zátežové situace11. Altruismus, prosociální chování12. Skupiny, delení skupin, komunikace ve skupine13. Skupinová struktura, vudcovství14. Sociometrie15. Makrosociální procesy

Získané způsobilosti

kompetence v rozsahu cíle předmětu

Literatura

Výrost, Slaměník. Sociální psychologie. Praha, 1997. Řehan, V. Sociální psychologie. Nakonečný, M.:. Sociální psychologie. Praha 1999.

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtu: Stručný (1-2 strany) výtah z článku, kapitoly knihy apod. v českém jazyce- lepší hodnocení je za dtto z cizojazyčného zdroje. Odeslat do termínu v LMS Unifor či předat asistentovi.

Garant

doc. PhDr. Vladimír Řehan

Vyučující

doc. PhDr. Vladimír Řehan