Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sociální psychologie práce (PCH / SPPM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PCH / SPPM - Sociální psychologie práce, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

? Současné pojetí sociální psychologie práce.? Intervence sociální psychologie práce v managementu.? Psychologické aspekty lidské práce.? Teorie pracovní motivace.? Determinace a dynamika v pracovní motivaci.? Motivace v psychologii organizace.? Řízení pracovní motivace, motivační programy.? Vedení lidí. Komunikování.? Psychologie pracovních skupin.? Základní formy chování a jednání jedince v organizaci.? Nezaměstnanost, základní psychologické aspekty.

Získané způsobilosti

ziskání znalosti

Literatura

časopisecký zdroj. Československá psychologie. Nakonečný, M. Sociální psychologie organizace. Praha: Grada, 2005. Vtípil, Z. Sociální psychologie práce. Olomouc: FF UP Olomouc, 2005.

Požadavky

Znalost probíraných témat(viz.obsah předmětua zpracování seminární práce na jedno téma (min na 5 stran,vybrat z uvedených témat jedno, které bude podrobněji zpracována i z různých odborných zdrojů,s uvedením citací použitých literárních zdrojů)1 tuzemský výzkum (ne průzkumy) ze sledované problematiky ? výzkumy publikované v odborném časopise NE starší 5 let ? za posledních 5 let (časopisecké zdroje dle anotace). (Pokud nebude k dispozici odborný článek na vybrané téma z českých zdrojů, lze nahradit 2 články zahraničními) a 1 zahraniční článeky či výzkumy ze sledované problematiky (originál článku lze k seminární práci přiložit) Čerpat pouze z databáze odborných psychol. Zdrojů:PsycINFO http:// search..ebscohost.compři zpracování seminární práce využívat (rešerše) JEN z ODBORNÝCH zdrojů (kromě odborných časopisů a literatury ? lze využít i jiné mediálních zdrojů noviny, časopisy, internet atd. ? ALE POUZE jako zdroje doplňkové)

Garant

doc. PhDr. Zdeněk Vtípil, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Zdeněk Vtípil, CSc.doc. PhDr. Zdeněk Vtípil, CSc.