Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Materiály a technologie (KAS / KMATE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / KMATE - Materiály a technologie, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přehled probírané látky:- Vybavení na kurzy cykloturistiky.- Vybavení na kurzy vodní turistiky.- Vybavení na kurzy vysokohorské turistiky.- Základní informace o vybavení pro horolezectví.- Vybavení na lyžařský kurz (lyžování, běh na lyžích, skialpinismus) a pobyt v zimní přírodě.- Vybavení tělocvičen a gymnastických (zrcadlových) sálů.- Vybavení posiloven a venkovních hřišť.- Základní informace o potápěčském vybavení.- Materiální zabezpečení různých pohybových aktivit (míče, sítě, ostatní prostředky).- Odlišnosti v požadavcích různých sp. odvětví na výstroj sportovce (žáka).

Získané způsobilosti

Student získá přehled v materiálních potřebách výuky tělesné výchovy a pobyt v zimní a letní přírodě. Umí navrhnout základní materiální vybavení nezbytné pro realizaci letního a zimního kurzu pro konkrétní pohybovou aktivitu (sport). Popsat nezbytné vybavení tělocvičny (sportoviště) odpovídající současným trendům.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích, vypracování projektu na zadané téma.

Garant

Mgr. Jiří Dub

Vyučující

Mgr. Jiří DubMgr. Karel Hůlka, Ph.D.