Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bruslení a lední hokej (KAS / KSHBH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / KSHBH - Bruslení a lední hokej, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvodní blok je zaměřen na nácvik základní techniky bruslení, druhý blok je věnován lednímu hokeji a závěrečný pak seznámením studentů se základy krasobruslení.

Získané způsobilosti

Student absolvováním předmětu umí: - popsat a předvést základní techniku bruslení, vybrané prvky krasobruslení a ledního hokeje,- používat bezpečnostní návyky při výuce bruslení,- ovládá základní metodické postupy při nácviku základní techniky bruslení.

Literatura

Bukač, L. (2005). Intelekt, učení, dovednosti & koučování v ledním hokeji. Praha: Olympia. Hrázská, G. (2006). Krasobruslení : škola bruslení, choreografie, pravidla, vybavení, trénink. Praha: Grada.

Požadavky

Aktivní účast na výuce, předvedení požadovaných prvků: - Jednooporová jízda vpřed - Jízda vzad odšlapováním - Překládání vpřed- Překládání vzad- Jízda ve váze vpřed - pouze ženy- Obrat trojkou na levé noze z jízdy vpřed ven s přešlápnutím do oblouku vzad ven na pravé noze+ kadet- Střelba od modré čáry - pouze muži

Garant

Mgr. Karel Hůlka, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Karel Hůlka, Ph.D.PhDr. Petr Šťastný, Ph.D.Mgr. Karel Hůlka, Ph.D.