Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace 6 - basketbal (KAS / KSPB6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / KSPB6 - Sportovní specializace 6 - basketbal, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Analýza utkání, analýza tréninkové jednotky, analýza tréninkových plánů, coaching.

Získané způsobilosti

Student je schopen analyzovat herní výkon v utkání, zná problémy a úskalí vedení družstva v tréninkovém procesu a utkání.

Literatura

Velenský, M. (2008). Pojetí basketbalového učiva pro děti a mládež. Praha: Karolinum. Bukač, L. (2005). Intelekt, učení, dovednosti & koučování v ledním hokeji. Praha: Olympia. Velenský, M. (2008). K některým problémům rozvoje herního výkonu v basketbalu dětí a mládeže (s přihlédnutím k tendenci v České republice). In J. Dovalil & M. Chalupecká (Eds) . Současný sportovní trénink. Sborník příspěvků z konference. Praha: Univerzita Karlova. Dobrý, L. (2007). Přehledná studie o vývoji a současném stavu zkoumání herního výkonu a jeho osvojování. In K. Hůlka (Ed.). Sportovní hry 2007. Olomouc: Univerzita Palackého. Velenský, M. (1999). Street-ball: sportovní hra tříčlenných družstev na jeden koš. Praha: Olympia. Mačura, P. (2007). Výskum v basketbale v Slovenskej republike od roku 1990. In K. Hůlka (Ed.). Sportovní hry 2007. Olomouc: Univerzita Palackého.

Požadavky

Aktivní účast ve cvičeních, seminární práce, didaktický výstup, překlad z angličtiny, praxe v basketbalovém klubu.

Garant

Mgr. Karel Hůlka, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Karel Hůlka, Ph.D.Mgr. Petr Reich, Ph.D.