Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní kemp (KAS / KSPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / KSPK - Sportovní kemp, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Projekt letního sportovního kempu2. Realizace letního sportovního kempu (vedení, doprava, ubytování, stravování, platby, plán, rozvrh, zajištění materiálu, pomůcky atd.)3. Organizace a vedení tréninkových jednotek4. Uspořádání turnaje, závodu, soutěží v rámci sportovního kempu5. Vedení doprovodného programu (přednášky, semináře, prezentace)6. Zajištění společných večerních pořadů

Získané způsobilosti

Student absolvováním předmětu Letní sportovní kemp:- získá praktické zkušenosti s organizováním a vedením sportovního soustředění, v přírodním prostředí.- naučí se odborně demonstrovat a didakticky vést specifickou tréninkovou jednotku v rámci kondičního sportovního kempu.

Literatura

Sýkora, B. (1998). Didaktika turistika a pobytu v přírodě. Praha. Neuman, J. (1998). Dobrodružné hry a cvičení v přírodě. Praha. Doležal, T. (2002). Ekologické aspekty tělesné výchovy, sportu a turistiky. Praha. Bílý, M., Kračmar, B., Novotný, P., & Kračmar, B. (2001). Kanoistika: technika jízdy, rafting, extrémní terény. Praha: Grada. Palát, M. et al. (2003). Lexikon pro turisty a táborníky. Olomouc. Neuman, J. et al. (2000). Turistika a sporty v přírodě. Praha.

Požadavky

Pro udělení zápočtu je student povinen absolvovat Letní sportovní kemp v plném rozsahu:- připravit projekt a konzultovat organizaci s vedoucím kempu, - realizovat zvolenou didaktickou jednotku,- splnit písemný test (teoretické požadavky).

Garant

doc. PaedDr. František Langer, CSc.

Vyučující

Mgr. Jan Bělka, Ph.D.doc. PaedDr. František Langer, CSc.Mgr. Dušan Viktorjeník, Ph.D.