Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe průběžná - trenérství (KAS / KTRPX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / KTRPX - Praxe průběžná - trenérství, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámení s problematikou trenérské praxe.Přípravy na tréninkové jednotky, včetně samostudia.Student vytvoří seminární práci - analýza realizované praxe.Prezentace praxe na semináři.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu studenti dokáží aplikovat teoretické poznatky z předmětů studijního plánu v tréninkovém procesu sportovců. Dokáží organizovat, plánovat a řídit tréninkový proces, v tréninkových jednotkách efektivně manipulovat s tréninkovým zatížením.

Literatura

& Háp, P. (2013). Kondiční příprava ve sportovních hrách: posilování s nestabilními plochami a pomůckami. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci. & Háp, P. (2013). Kondiční příprava ve sportovních hrách: rozvoj agility a koordinace. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci. Dovalil, J. et al. (2008). Lexikon sportovního tréninku. Praha: Karolinum. Perič, T. (2008). Sportovní příprava dětí. Praha: Grada Publishing. Moravec, R., Vanderka, M., Laczo, E., & Kampmiller, T. (2004). Teória a didaktika športu. Bratislava: Fakulta telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského. Lehnert, M., Novosad, J., Neuls, F., Langer, F., & Botek, M. (2010). Trénink kondice ve sportu. Olomouc: Univerzita Palackého. Dovalil, J. et al. (2012). Výkon a trénink ve sportu. Praha: Olympia.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích. Absolvování praxe v daném rozsahu. Prezentace praxe na semináři.Vypracování seminární práce z praxe = analýza obsahu trenérské praxe.

Garant

Mgr. Jiří Dub

Vyučující

Mgr. Jiří DubMgr. Jiří Dub