Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pohybové hry (KAS / PHA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAS / PHA - Pohybové hry, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Honičky.Úpolové hry.Vybíjené.Soutěže v družstvech.Obratnostní hry.Hry na uklidnění.Hry s různými sportovními pomůckami.

Získané způsobilosti

Studenti získají způsobilost pro kvalifikované vedení pohybových her ve výuce tělesné výchovy na základní a střední škole.

Literatura

Černý, J. (1968). Fotbal je hra : (pokus o fenomenologii hry). Praha: Československý spisovatel. Hurdová, E., & Plicková, E. (2009). Hrajeme si s padákem: hry s padákem, stuhami a šátky. Praha: Portál. Mazal, F. (2007). Hry a hraní pohledem ŠVP. Olomouc: Hanex. Kirchner, G. (2000). Children s Games from Around the World. Benjamin Cummings. Berne, E., & Nová, G. (2011). Jak si lidé hrají. Praha: Portál. Sigmund, E. (2007). Pohybová aktivita dětí a jejich integrace prostřednictvím 60 pohybových her. Olomouc: Hanex. Mazal, F., & Horáková, R. (2000). Pohybové hry a hraní. Olomouc: Hanex. http://library.upol.cz/i2/i2.search.cls?ictx=upol&src=upol_us_cat-0&show_lim=0&field=T001&zf=UF_UPOL&term=c0005416Sport report. Mazal, F. (1990). Sportovní příprava. VI. (Pohybové hry dětí I.). Olomouc: Rektorát Univerzity Palackého v Olomouci. Zapletal, M. (1988). Špalíček her. Praha: Albatros. Teorie a praxe tělesné výchovy.

Požadavky

Aktivní účast při výuce, metodický výstup, 100% docházka.

Garant

Mgr. Jan Bělka, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan Bělka, Ph.D.