Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza a hodnocení rizik (KAT / AHR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / AHR - Analýza a hodnocení rizik, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zjišťováním podkladů pro analýzu rizik. Metody analýzy rizik. Hodnocení rizik. Programy pro analýzu rizik a simulační programy. Zpracování a využití výsledků, analýzy rizik.

Získané způsobilosti

Student po absolvování předmětu umí:- popsat způsob zajišťování podkladů pro analýzu rizik- vybrat metody vhodné pro analýzy rizik- zpracovat výsledky analýzy rizik- využít výsledky analýzy rizik v praxi při řešení krizových situací

Literatura

Bartlová, I., & Balog, K. (2007). Analýza nebezpečí a prevence průmyslových havárií. Ostrava: SPBI SPektrum. Bartlová, I., & Pešák, M. (2003). Analýza nebezpečí a prevence průmyslových havárií II. Ostrava: Sdružení požárního a bezpečnostního inženýrství. Roudný, R. (2007). Jednoduché modely rizika. In Ochrana obyvatel 2007 - Ochrana kritické infrastruktury. Ostrava: VŠB-TU. Roudný, R. (2007). Modely rizika. In Krizové stavy a doprava 2007. Pardubice: Univerzita Pardubice. Roudný, R. (2007). Skupinové hodnocení rizika. In Krizový management. Pardubice: Univerzita Pardubice, FES. Roudný, R. (2007). Veřejné a soukromé řešení dopadů živelních pohrom v ČR. Brno: MU.

Požadavky

K získání zápočtu je třeba 80% účast na přednáškách a aktivita při seminářích, zpracování semestrální práce.

Garant

doc. Ing. Jaromír Novák, CSc.