Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět APA osob s onkologickým onemocněním (KAT / APAO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / APAO - APA osob s onkologickým onemocněním, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Obecný úvod do problematiky dětské onkologie.2. Seznámení se se strategickými dokumenty zaměřených na podporu pohybových aktivit, seznámení s Národním onkologickým plánem ČR.3. Pohybové aktivity jako prostředek prevence.4. Seznámení se s možností využití pohybových aktivit během léčby a po léčbě.5. Vzdělávací programy v oblasti preventivní onkologie.6. Plánování, realizace a evaluace fiktivního projektu (dle zadání vyučujícího).

Získané způsobilosti

Student se po absolvování předmětu orientuje v problematice APA a onkologického onemocnění. Orientuje se v oblasti primární prevence a je schopen realizovat preventivní vzdělávací propgramy v oblasti pohybových aktivit.

Literatura

Koutecký, J., Kabíčková, E., & Starý, J. (2002). Dětská onkologie pro praxi. Praha: Triton. Mareš, J. (2008). Kvalita života u dětí a dospívajících. Brno: MSD.

Požadavky

1. Aktivní účast na výuce.2. Zpracování projektu (dle zadání vyučujícího).

Garant

Mgr. Tomáš Vyhlídal