Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KAT / KDIPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / KDIPS - Diplomový seminář, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Požadavky na diplomovou práci: VŠ zákonStudijní předpisyObsahové požadavky2. Reminiscence na závěrečnou práci a na obhajobu Bc. práce.Práce s prameny. Etika práce s prameny."Kritická čtení" dle volby: 1 v ČJ, 1 v cizím jazyce3. Obecné konstrukty projektů, vyúsťujících v diplomovou práci.4. Posloupnost: formulace problému - záměr - výzkumné otázky - cíle - úkoly.5. Metody a techniky: metody s původem v cizím jazyce,techniky na základě posuzovacích škál.Rekapitulace možných metod a technik.6. Organizace projektů, komunikace s populačními skupinami (analýzy objektů - dlezaměření prací).7. Strategie a metody výzkumů habituálních a specifických v APA.8. Způsoby zpracování dat (typy dat, zpracování věcné, logické, formální).9. Formální stránka diplomových prací - legislativa,publikační manuál,formální a organizační požadavky FTK.10. Komparace navrhovaných projektů - dokumentace výsledků.

Získané způsobilosti

Orientuje se v české a zahraniční literatuře k tématu a kriticky ji hodnotí, dovede sestavit výzkumný projekt a realizovat jej v praxi, je schopný analyzovat, syntetizovat a interpretovat získaná data a výsledky obhájit. Aplikuje v praxi etický kodex výzkumné práce.

Literatura

Frömel, K. Kompendium psaní a publikování v kinantropologii. Olomouc: Univerzita Palackého, 2002. ISBN 80-244-0514-8.Syllabus předmětu. Ukázky předchozích Mgr. prací. Vlastní bibliografie na základě bibliografie a klíčových slov knihovny + časopisy (v souladu s vedoucím práce). Návrhy: Swoboda, H., Čížek, Thomas-Nelson, Chráska, Komenda, Reid,G., literatura doporučená v předmětu "metodologie".

Požadavky

Průběžné: zpracování postupných úkolů daného výukového bloku. Závěrečné: veřejná obhajoba projektu Mgr. práce, zadání Mgr. práceHarmonogram: 1. blok před zahájením pravidelné výuky, 3 bloky 1x za měsíc + obhajoba.Obhajoba projektu: v období státních zkoušek leden, červen, srpen.

Garant

prof. PhDr. Hana Válková, CSc.