Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe průběžná 1 (KAT / KPPR1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / KPPR1 - Pedagogická praxe průběžná 1, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Ověření si teoretických informacích a rozvoj osobních i profesních kompetencí při práci v kontextu aplikovaných pohybových aktivit.

Literatura

Ad hoc - dle aktuálních doporučení příslušného pedagoga.

Požadavky

Student absolvuje 30 hodin aktivní činnosti při organizaci zabývající se osobami s postižením a to v kontextu organizace, řízení či asistence v oblasti aplikovaných pohybových aktivit v průběhu studia. Student předloží potvrzení průběhu praxe v deníku praxí a seminární práci. Bude nutno vyplnit elektronickou Žádost o praxi na stránce www.apa.upol.cz (APA na FTK, praxe studentů). Bude nutno přihlásit se na kolokvium prostřednictvím STAGU. Před kolokviem je nutné předložit seminární práci, která bude sloužit jako reflexe Vašich zkušeností. Získání kreditů po složení kolokvia až po 4. semestru (2. semestr magisterského studia).

Garant

Mgr. Tomáš Vyhlídal

Vyučující

Mgr. Tomáš Vyhlídal