Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rekreace a volný čas v APA (KAT / KRAPA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / KRAPA - Rekreace a volný čas v APA, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Organizace semestru.2. Příklady dobré praxe v oblasti rekreace a volného času na úrovni mezinárodní.3. Příklady dobré praxe v oblasti rekreace a volného času na úrovni národní.4. Příklady dobré praxe na úrovni regionální.5. Příklad řešení podpory začlenění osob se speciálními potřebami v oblasti rekreace a volného času na komunální úrovni v Olomouci.6. Příklady nových trendů v oblasti volného času ve světě a u nás.7. Předávání zkušeností studentů realizujících zahraniční a národní stáže v oblasti APA orientované na rekreaci a volný čas osob se speciálními potřebami. Informace týkající se možností národních a zahraničních stáží v APA v magisterské etapě a po skončení studia.

Získané způsobilosti

Student je schopen se orientovat v organizacích řešících rekreaci a volný čas v APA na úrovni regionální i národní.Student je schopen se orientovat na komunální úrovni s řešením podpory rekreace osob se speciálními potřebami.Student je schopen samostatně nacházet a řešit nové trendy v oblasti rekreace a volného času osob se speciálními potřebami.

Literatura

Ješina, O., & Hamřík, Z. (2011). Podpora aplikovaných pohybových aktivit v kontextu volného času. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci.

Požadavky

Vlastní iniciativa studenta.Ochota nejenom informace přijímat, ale podílet se na vyhledávání nosných témat.1. Spolupráce v oblasti komunální politiky - zadání individuálního úkolu magistrátem města Olomouce. Ti, kteří mají splněno z předmětu KAT/KMAPA (KAT/MAPA) tento úkol neplatí.2. Kritické čtení odborného článku v anglickém jazyce zaměřeného na problematiku rekreace a volného času osob se speciálními potřebami.3. 100% docházka.

Garant

Mgr. Ondřej Ješina, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Ondřej Ješina, Ph.D.