Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní hry vozíčkářů (KAT / KSHVZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / KSHVZ - Sportovní hry vozíčkářů, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do problematiky2. Základy mobility na vozíku basketbal3. Pohybové hry na vozíku (didaktické mikrovýstupy)4. Rozvoj individuálních dovedností rugby a basketbal5-6. Herní kombinace + procvičování ind. dovedností8. Rozvoj individuálních dovedností floorbal9-10. Herní kombinace + procvičování ind. dovedností11. Didaktické výstupy12. Frisbee na vozíku13. Kooperativní sportovní hry + sportovní hry a integrace do školní TV a tělocvičné rekreace

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu bude student schopen:1. předvést a naučit individuální dovednosti relevantní pro oblast sportovních her vozíčkářů;2. využívat informační technologie a pracovat s informacemi v daném oboru;3. plánovat a vést sportovní trénink ve vztahu ke specifickým potřebám osob s TP.

Literatura

Kudláček, M., Ješina, O., Machová, I., & Válek, J. Aplikované pohybové aktivity pro osoby s tělesným postižením. Olomouc: Univerzita Palackého, 2007. ISBN 978-80-244-1655-7.Kudláček, M., & Ješina, O. Integrace žáků s tělesným postižením do školní tělesné výchovy. Olomouc: Univerzita Palackého, 2008. ISBN 978-80-244-2053-0.

Požadavky

1. Vedení portfolia ke sportům TP.2. 80ti % docházka. 3. Prezentace připravených pohybových her (mikrovýstup).

Garant

doc. Mgr. Martin Kudláček, Ph.D.

Vyučující

doc. Mgr. Martin Kudláček, Ph.D.