Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Surdopedie 2 - kompenzační pomůcky (KAT / KSRP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / KSRP2 - Surdopedie 2 - kompenzační pomůcky, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní terminologie v kontextu sluchového postižení. Možnosti vyšetření sluchu. Depistáž a diagnostika vyšetření sluchu. Pozitivní a negativní aspekty kochleárního implantátu. Didaktické pomůcky v edukaci sluchově postižených. Integrovaný žák se sluchovým postižením a specifika školské integrace v návaznosti na zvláštní pomůcky. Pomůcky, kompenzující sluchový deficit v běžném životě neslyšících. Nové trendy v protetice sluchově postižených. Poradenství pro osoby se sluchovým postižením.

Požadavky

Orientace v surdopedické terminologii se specializací na kompenzační pomůcky. Podstoupení audiologického vyšetření sluchu (praxe). Manipulace se sluchadly, KI a jejich obsluha. Screening sportovního a kulturního zařízení v podmínkách bezbariérovosti ve vztahu ke sluchovému postižení.

Vyučující

Mgr. Svatava Panská