Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodika vedení akcí v APA (KAT / MAPA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / MAPA - Metodika vedení akcí v APA, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Organizace a úvod.2. Význam APA pro osoby se speciálními potřebami.3. Hledání opor a argumentů pro projektování v APA a volném čase. Legislativa a strategické dokumenty. Základní hledání informačních zdrojů v APA a volném čase.4. Podpora komunální rekreace na úrovni obce - Olomouc.5. Organizace a plánování v APA.6. Environmentální faktory ovlivňující organizaci v APA.7. Bariéry v oblasti APA.8. Shrnutí předchozích témat a skupinová diskuse.

Získané způsobilosti

Student je schopen reálně hodnotit vhodnost podmínek pro realizaci pohybových programů v kontextu volného času, ale i sportu a školní tělesné výchovy. Student je schopen upravit pohybové programy pro vhodné začlenění osob se speciálními potřebami.Student je schopen zvážit možnosti nabídky služeb pro realizaci pohybových programů osob se speciálními potřebami.Student je schopen aplikovat teoretické modely organizace, řízení a evaluace pro potřeby aplikovaných pohybových aktivit v kontextu volného času, sportu a školní TV. Student je schopen se orientovat v relevantní legislativě a je schopen konstruktivně kriticky k normám a strategickým dokumentům přistupovat.

Literatura

Ješina, O., & Hamřík, Z. (2011). Podpora aplikovaných pohybových aktivit v kontextu volného času. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci. Kalman, M., Hamřík, Z., & Pavelka, J. (2009). Podpora pohybové aktivity: pro odbornou veřejnost. Olomouc: ORE-institut.

Požadavky

1. Docházka - min. 60 %.2. Splnění čtyřech seminárních úkolů.

Garant

Mgr. Ondřej Ješina, Ph.D.