Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ortopedie (KAT / ORTO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / ORTO - Ortopedie, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti se seznámí s patogenezí,diagnostikou,terapií a prevencí jednotlivých kategorií poruch kostně-kloubního a svalově-vazivového systému se zvýšeným důrazem na onemocnění,se kterými se setkají při své praxi.

Získané způsobilosti

Student po absolvování výuky je schopen využívat ve své praxi teoretické poznatky z diagnostiky a terapie oboru ortopedie.,aplikovat potřebné teoretické poznatky při stanovení základních algoritmů, postupů u případů,se kterými se setká při dalším pracovním zařazení.

Literatura

Janíček, P. a kol. Ortopedie. Vydavatelství MU Brno, 2007. Dungl, P. et al. Ortopedie. Praha: Grada Publishing, 2005. ISBN 80-247-0550-8.

Požadavky

Zápočet udělen na základě 100% aktivní účasti na seminářích. V případě omluvené neúčasti na semináři (neschopenka) náhradní seminář, případně s vyučujícím osobně domluvená forma náhrady (např. obhájená seminární práce v rozsahu 10 stránek na určené téma a pod.). Zápočtový seminář nahradit nelze.

Garant

MUDr. Ivana Čechová

Vyučující

MUDr. Ivana Čechová