Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pobyt v přírodě - zima (KAT / POZMP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / POZMP - Pobyt v přírodě - zima, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

organizace pobytu v zimní přírodě, vycházek a výletůklouzání a úprava terénu pro klouzánísáňkování a bobování, bezpečnost, úprava terénuzáklady lyžování: technika jízdyvýběr výzbroje a výstrojevýběr terénuhry

Získané způsobilosti

Student je schopen vést vybrané pohybové aktivity dětí předškolního věku v zimní přírodě. Zná specifika pobytu v zimní přírodě u této věkové kategorie. Ovládá zásady bezpečnosti a ochrany zdraví žáka při pobytu v zimní přírodě.

Literatura

Kutáč, P., & Navrátíková, T. Lyžařský kurz od A do Z: učební texty pro lyžařské instruktory. 3. přeprac. a dopl. vyd. Olomouc: Hanex, 2005. ISBN 80-85783-60-6.RPV ZV. Praha: VÚP, 2000. Dvořáková, H. Sportujeme s nejmenšími dětmi. Praha: Olympia, 2001.

Požadavky

- aktivní účast na výuce- absolvování "překážkové dráhy lyžařské"

Garant

doc. PhDr. Ludmila Miklánková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Michal Botek, Ph.D.Mgr. František Chmelík, Ph.D.Mgr. Filip Křendoc. PhDr. Ludmila Miklánková, Ph.D.MUDr. Jaroslav Vyhnánek, CSc.