Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ped. praxe Tv pro 1.st.ZŠ, spec. šk. (KAT / PXEL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / PXEL - Ped. praxe Tv pro 1.st.ZŠ, spec. šk., Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvodní seminář k první souvislé pedagogické praxi. Zajištění podmínek v kontaktovaných vybraných školách. Zpracování tematických plánů a strategie absolvování pedagogické praxe v TV. Přípravy na VJ na I. stupni. Závěrečný - hodnotící seminář k absolvované praxi.

Získané způsobilosti

Student získá přehled a náležitou orientaci v problematice základních i speciálních škol v daném regionu. Dokáže systematicky využít teoretických i praktických poznatků z výuky v edukačním procesu. V pedagogické praxi si osvojí pracovní návyky a progresivní metody činnosti učitele TV na škole. Dosáhne zodpovědného a samostatného přístupu v edukačním procesu. Má možnost prohloubit si individuální kompetence učitelské způsobilosti pod supervizí odborných pedagogů.

Požadavky

Student absolvuje souvislou učitelskou praxi na I. stupni základní školy, speciální nebo zvláštní školy. Po studentovi je požadováno uskutečnit 10 náslechů a odučit 10 výstupů předmětu tělesná výchova na I. stupni výše uvedených škol.Součástí pedagogické praxe je i studium pedagogické dokumentace školy. Posluchači rovněž průběžně plní úkoly ředitele školy a cvičného učitele na škole, kde praktikují (agenda, dozory, estetická úprava prostor, apod.). Student předloží k závěrečnému kolokviu výkaz praxe s hodnocením cvičného učitele a dvě přípravy na vyučovací hodinu.

Garant

Mgr. Svatava Panská

Vyučující

Mgr. Svatava Panská