Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe TV II.st. SPŠ (KAT / PZV2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAT / PZV2 - Pedagogická praxe TV II.st. SPŠ, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvodní seminář k souvislé pedagogické praxi. Vytvoření podmínek v kontaktovaných vybraných školách. Zpracování tematických plánů a strategie absolvování pedagogické praxe v TV. Přípravy na VJ na II. stupni. Závěrečný - hodnotící seminář k absolvované praxi.

Získané způsobilosti

Student se orientuje v síti speciálních škol v daném regionu. V edukačním procesu pak s využije posluchač teoretických i praktických poznatků z výuky. V pedagogické praxi si osvojí pracovní návyky a progresivní metody činnosti učitele TV na škole. Získá zodpovědný a samostatný přístup v edukačním procesu. Má možnost prohloubit si individuální kompetence učitelské způsobilosti.

Požadavky

Student vykonává souvislou učitelskou praxi na II. stupni zvláštních škol.Po studentovi je požadováno absolvovat 10 náslechů a odučit 10 výstupů na II. stupni zvláštních škol předmětu tělesná výchova.Součástí pedagogické praxe je i studium pedagogické dokumentace školy. Posluchači rovněž průběžně plní úkoly ředitele školy, v níž praktikují (agenda, dozory, estetická úprava prostor, apod.).Student k závěrečnému kolokviu předloží hodnocení od cvičného učitele a dvě přípravy na vyučovací hodinu.

Garant

Mgr. Svatava Panská

Vyučující

Mgr. Svatava Panská