Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikační techniky ve fyzikální terapii (KFA / ATFT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFA / ATFT - Aplikační techniky ve fyzikální terapii, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Bezpečností pravidla na jednotkách fyzikální terapie.Aplikační techniky v nízkofrekvenční kontaktní elektroterapii.Aplikační techniky v středofrekvenční kontaktní elektroterapii.Aplikační techniky ve vysokofrekvenční elektroterapii.Aplikační techniky v mechanoterapii.Aplikační techniky - kombinovaná terapie a distanční elektroterapie.Aplikační techniky ve fototerapii a nízkofrekvenční pulsní magnetoterapii.Aplikační techniky v termoterapii.Aplikační techniky v balneologii.

Získané způsobilosti

Studenti získávají způsobilost k ovládání moderní přístrojové techniky ve fyzikální terapii. Jsou seznámeni s chodem jednotek fyzikální terapie, bezpečnostními pravidly a aplikačními technikami jednotlivých forem fyzikální terapie.

Literatura

PODĚBRADSKÝ, J., PODĚBRADSKÁ, R.. (2009). Fyzikální terapie. Manuál a algoritmy. Praha: Grada Publ. JANDOVÁ, D. (2008). Balneologie. Praha: Grada Publ. HUPKA, J. a kol. (1994). Fyzikálna terapie. Martin: Osveta. Poděbradský, J., Vařeka, I. (1998). Fyzikální terapie I. Praha : Grada Publishing. CAPKO, J. (1998). Základy fyziatrické léčby. Praha: Grada.

Požadavky

100% účast na výuce, zvládnutí praktické aplikace jednotlivých procedur fyzikální terapie při zápočtu

Garant

Mgr. Josef Urban

Vyučující

Mgr. Josef Urban