Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Měkké a mobilizační techniky 3 (KFA / MMT3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFA / MMT3 - Měkké a mobilizační techniky 3, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematické okruhy:Vyšetření a ošetření blokád krční páteře.Diferenciální diagnostika vertebrogenních poruch v krčním úseku páteře.Vyšetření a ošetření blokád hrudní páteře.Diferenciální diagnostika vertebrogenních poruch v hrudním úseku páteře.Vyšetření a ošetření blokád bederní páteře.Diferenciální diagnostika vertebrogenních poruch v bederním úseku páteře.Komplexní přístup k funkčním poruchám pohybového systému.

Získané způsobilosti

Student zvládá po absolvování předmětu diagnostiku a terapii funkčních kloubních blokád páteře.

Literatura

Lewit, K. (1996). Manipulační léčba v myoskeletální medicíně. J.A.Barth. Verlag Heidelberg-Leipzig. Rychlíková, E. (1997). Manuální medicína.Průvodce diagnostikou a léčbou vertebrogenních poruch. Praha: Avicenum. časopis Manuelle Medizin, Springer-Verlag. Kaltenborn, F.M. (1989). Manuell Mobilisering av Ryggraden. Oslo:Olaf Norlis Bokhandel. Kombercová, J. (1994). Páteř bez bolestí. Praha:Olympia.

Požadavky

100% účast na cvičeních

Garant

MUDr. Radmil Dvořák, Ph.D.