Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KRL / DIPLS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRL / DIPLS - Diplomový seminář, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tématické okruhy:1. Diplomová práce v kurikulu2. Zdroje informací.3. Psaní odborných textů4. Publikační manuál FTK5. Formální a odborné požadavky na diplomové práce6. OBhajoba diplomové práce

Literatura

Čmejrková, S., Daneš, F., & Světlá, J. (1999). Jak napsat odborný text. Praha: LEDA. Frömel, K., Bokůvka, J., & Měkota, K. (1992). Diplomová práce. Olomouc: Univerzita Palackého. Frömel, K., & Vaverka, F. (1998). Publikační manuál Fakulty tělesné kultury. Olomouc: Univerzita Palackého. Straus, A., & Corbin, J. (1999). Základy kvalitativního výzkumu. Boskovice: Alebert. Šesták, Z. (2000). Jak psát a přednášet o vědě. Praha: Academia. . Frömel, K., Bokůvka, J., Měkota, K. Diplomová práce. Olomouc:VUP, 1992. Frömel, K. Kompendium psaní a publikování v kinantropologii. Olomouc: Univerzita Palackého, 2002. ISBN 80-244-0514-8.

Požadavky

Zapisují studenti, kteří volí diplomovou práci na FTK1. Zpřesnit projekt diplomové práce.2. Zpracovat zahraniční rešerše, rešerše z databáze a dalších různé rešerše z problematiky diplomové práce.3. Zvládnout práci s informačními databázovýámi zdroji.4. Z intensivnit spolupráci s vedoucím diplomové práce resp. konzultantem.

Garant

PhDr. Jaroslav Čihovský

Vyučující

PhDr. Jaroslav Čihovský