Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Simulační a strategické hry (KRL / KSMSH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRL / KSMSH - Simulační a strategické hry, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je uváděn jako vstupní výukový blok pro studenty kombinované formy studia MRS.V sérii praktických aktivit a teoretických vstupů dostávají studenti prostor k položení základů skupinového učení a týmové spolupráce a osvojí si základní principy zpětné vazby.Uváděné aktivity jsou voleny tak, aby vyvářely široký prostor pro intenzivní a bohatou komunikaci a umožnily nastartování procesů skupinové dynamiky.

Získané způsobilosti

Kritické myšleníSchopnost syntézy poznatkůSchopnost praktické aplikace teoretických poznatků

Literatura

Hora, P. et al. Prázdniny se šlehačkou: malá instruktorská čítanka. Praha: Mladá fronta, 1984. Rohnke, K., & Butler, S. Quicksilver: Adventure games, initiative problems, trust activities and a guide to effective leadership. Dubuque: Kendall/Hunt Publishing Company, 1995. ISBN 0787221031.Zounková, D. Zlatý fond her III: hry a programy připravené pro kurzy Prázdninové školy Lipnice. Praha: Portál, 2007. ISBN 978-80-7367-198-3.

Požadavky

100% účast na výuceaktivní participace na dílnách, seminářích a přednáškáchkritické čtení prokázání požadovaných znalostí při zpracování seminární práce

Garant

Mgr. Luděk Šebek, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Luděk Šebek, Ph.D.Mgr. Luděk Šebek, Ph.D.