Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psychodiagnostika (KSK / DGPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSK / DGPS - Psychodiagnostika, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

Slavík, Jan. (1999). Hodnocení v současné škole : východiska a nové metody pro praxi. Praha : Portál. Hillman, J. (2000). Klíč k duši. Praha: Portál. Davido, R. (2008). Kresba jako nástroj poznání dítěte. Praha: Portál. Lange, Marta A. (2007). Leading-edge psychological tests and testing research. New York, N.Y. : Nova Science Publishers. Kincherová, J. (2001). Nové psychologické testy pro kluky a děvčata. Praha: Portál. Svoboda, M., Krejčířová, D., & Vágnerová, M. (2009). Psychodiagnostika dětí a dospívajících. Praha: Portál. Psychologie pro učitele. Pease, A. (2001). Řeč těla. Praha: Portál. Starší literatura, literatura mimo edici Portál - dle diskusí v seminářích. . Cangelosi, J.S. Strategie a řízení třídy. Syllabus - text e-learning (Válková). Adamsová, S. (2001). Testy partnerské shody. Praha: Portál. Cumminsová, D. D. (1998). Záhady experimentální psychologie. Praha: Portál. Ruisel, I. (2000). Základy psychologie inteligence. Praha: Portál.

Požadavky

Aktivní účast a plnění průběžných seminárních úkolů.1 seminární práce (projekt diagnostiky v praxi).Rešerše zvoleného textu diagnostického z edice PORTÁL.

Garant

prof. PhDr. Hana Válková, CSc.

Vyučující

prof. PhDr. Hana Válková, CSc.