Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk - úroveň 1 (KSK / KEFL1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSK / KEFL1 - Anglický jazyk - úroveň 1, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka anglického jazyka na úrovni A1/A2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (viz http://inteftek.upol.cz/images/download/SERR_urovne.pdf). Studenti se učí komunikovat o obecných tématech (volný čas, cestování, rodina, atd.) i o tématech souvisejících se studiem a budoucím profesním uplatněním. V rámci výuky mají studenti možnost zúčastnit se akce International Teaching Week (ITW). Podrobnější informace k programu ITW obdrží studenti během semestru.Významnou součástí výukového procesu v kombinovaném studiu je samostudium (přibližně 50-60 hodin za semestr) s pomocí elektronických studijních materiálů umístěných v aplikaci Moodle http://jazyky.ftk.upol.cz/ a na webových stránkách projektu INTEFTEK http://www.inteftek.upol.cz.Tematické okruhy:1. Present simple; Wh questions; adverbs of frequency; prepositions of time.2. Imperatives; prepositions of movement; topic: Asking for directions.3. There is/there are; prepositions of place; can/can't; play, go, do + sport.4. Present continuous & present simple; topic: Clothes.5. Articles; some/any; countable & uncountable nouns; topic: Food.6. How much/how many; quantifiers; containers; topic: Healthy diet.7. Past simple: was/were; there was/ there were.8. Past simple: regular and irregular verbs; topic: My Olympic and Paralympic heroes.9. Comparative and superlative adjectives; topic: Record breakers.10. Would like & be going to; topic: Plans for the future.

Získané způsobilosti

Úroveň jazykových kompetencí absolventa předmětu odpovídá úrovni A1/A2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky http://www.inteftek.upol.cz/images/download/SERR_sebehodnoceni.pdf. Absolvováním předmětu splnil student požadavek pro zapsání do předmětu Anglický jazyk - úroveň 2 (KSK/KEFL2).

Literatura

http://jazyky.ftk.upol.cz/(2014). Jazykový průvodce pro přežití - Velká Británie. Brno: Edika. Coe, N., Harrison, M., & Paterson, K. (2008). Oxford practice grammar: Basic: s výkladem gramatiky v češtině. Oxford: Oxford University Press.

Požadavky

Závěrečný test v rozsahu semestrálního učiva. Termíny závěrečného testu budou vypsány ve zkouškovém období.Podmínkou udělení zápočtu je dosažení průměru z testu minimálně 70 %.

Garant

Mgr. Lada Dušková