Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psychosociální výcvik (KSK / KPSYV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSK / KPSYV - Psychosociální výcvik, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

II. Cíl předmětu: - rozvoj a obohacení osobnosti- sebepoznání zaměřené na získání realistického obrazu o sobě- zvýšení interpersonální citlivosti- rozšíření rejstříku vzorců prožívání a chování- trénink tvořivosti, sociální inteligence a komunikace- orientace ve skupinové dynamice, skupinových rolích- rozvoj skupinové spolupráceIII. Tématické okruhy:1. Sebepoznání, sebereflexe, sebeprezentace2. Poznávání druhých3. Sociální komunikace a interakce4. Konflikty, jejich prožívání a zvládání5. Asertivní jednání6. Skupina v zátěži7. Psychohygiena, zvyšování psychické odolnostiIV. Témata seminářů:Odpovídají tématickým okruhům

Získané způsobilosti

Student získá modelovou zkušenost s řešením zátěžových situací z oblasti profesního života (školního, volnočasového, sportovního).Naučí se regulovat vlastní prožívání a chování v zátěžových situacíchStudent je motivován k dalšímu získávání poznatků v dané oblasti v rámci celoživotního učení.

Požadavky

Zápočet 1. Aktivní účast v semináři2. Seminární práce (odevzdaná týden před posledním seminářem)

Garant

Mgr. Michal Šafář, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michal Šafář, Ph.D.