Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psychotrénink (KSK / PSYTR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSK / PSYTR - Psychotrénink, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tématické okruhy:1. Problematika psychotréninku ve sportovní praxi, přínosy, omezení a bezpečnost2. Vybrané psychotréninkové techniky - řízená imaginace3. Vybrané psychotréninkové techniky - ideomotorický trénink4. Vybrané psychotréninkové techniky - hypnóza, NLP5. Vybrané psychotréninkové techniky - autogenní trénink, MARM6. Vybrané psychotréninkové techniky - focusing7. Vybrané psychotréninkové techniky - tělesně zakotvené prožívání8. Vybrané psychotréninkové techniky z KBT I9. Vybrané psychotréninkové techniky z KBT IIIV. Témata seminářů:Odpovídají tématickým okruhům

Získané způsobilosti

1. Student si osvojí užívání vybraných psychoregulačních technik.2. Student je kompetentní aplikovat vybrané psychoregulační techniky do profesní praxe. 3. Student je motivován k dalšímu rozvoji v oblasti rozvoje seberegulačních dovedností.

Literatura

Terry, O. (1986). Psyching for sport: mental training for athletes. Champaign: Leisure Press.

Požadavky

Zápočet 1. Aktivní účast v semináři (80%)2. Seminární práce (odevzdaná týden před posledním seminářem)

Garant

Mgr. Michal Šafář, Ph.D.