Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy práva (KSK / ZPRA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSK / ZPRA - Základy práva, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

Sdělení MZV č. 243/1998 Sb. O uzavření mezinárodní sml. - Protokol č. 11 k Úmluvě. Úmluva o ochraně lidských práv a svobod a související dokumenty. Ostrava : Aries, 1993. Úmluva o ochraně lidských práv a základních svobod č. 209/1992, sděl. FMZV. Ústavní zákon č. 1/19993Sb., Ústava ČR, v platném znění. Šíma, A., Suk, M. Základy práva pro střední a vyšší odborné školy. 9., dopl. vyd. Praha: C.H.Beck, 2009. ISBN 978-80-7400-156-7.

Požadavky

- aktivní účast na výuce - účast na soudním jednání a zpracování stručné zprávy o jednání s vlastními postřehy- zápočet udílený za samostatné vypracování seminární práce o rozsahu 3-4 strany normovaného textu na zadané (nebo svobodně vybrané) téma o přiměřené odborné úrovni nebo 60% úspěšnos t při zápočtovém testu (alternativy dle výběru studenta)- ústní zkouškapodklady najdete na www.jirikubicek.cz

Garant

JUDr. Marek Hodulík

Vyučující

JUDr. Marek Hodulík