Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prostředky zdravot. tech. v léč. rehab. (FYT / RB191)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FYT / RB191 - Prostředky zdravot. tech. v léč. rehab., Fakulta zdravotnických věd, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Prostředky zdravotnické techniky používané v době hospitalizace.Seznámení s prostředky zdravotní techniky se zaměřením na tělesně postižené po ukončení hospitalizace.Problematika vozíčkářů v domácím režimu.

Získané způsobilosti

Student po absolvování bude schopen kvalifikovaně nabídnout přehled o zdravotnické technice u jednotlivých diagnóz.

Literatura

Číselníky VZP - Prostředky zdravotnické techniky. http://handicap.zcu.cz/pomucky_mot.php. http://kompenzacnipomucky.com. http://www.dmapraha.cz. http://www.ergon.cz. http://www.erilens.cz. http://www.horizont-nare.com. http://www.maltron.com/. http://www.ms-protetik.cz. http://www.ortopedica.cz. http://www.ortopedicke-pomucky.eu. http://www.ortoservis.cz. http://www.ortotika.cz. http://www.petit-os.cz/. http://www.pomucky-poradna.cz. http://www.roomer.cz. http://www.sivak.cz. http://www.too.cz. http://www.tyflonet.cz. http://www.tyflopomucky.cz/olomouc.php. Kolář, P. et al. Rehabilitace v klinické praxi. Praha: Galén, 2009. ISBN 978-80-7262-657-1.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích

Garant

Mgr. Iveta Lerchová