Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semináře k bakalářské práci (OSE / PA112)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OSE / PA112 - Semináře k bakalářské práci, Fakulta zdravotnických věd, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Význam závěrečné bakalářské práceMetodika a struktura práce zaměřená na výzkumNorma pro citace literaturyDiskuze o záměrech studentůVýběr a formulování tématu prací

Získané způsobilosti

Student bude znát: metodiku samostatného zpracování závěrečné absolventské práce; jednotné formální požadavky na závěrečnou práci a bude mít prostor pro předložení individuálních návrhů a připomínek, bude mít možnost v průběhu práce konzultovat svou práci s vyučujícími a bude schopen zpracovat práci, která bude mít předpoklady uspět při obhajobě u státních závěrečných zkoušek.

Literatura

Meško, D., Katuščák, D. a kol. Akademická príručka. Martin : Osveta, 2004. ISBN 80-8063-150-6.Česká technická norma ISO 690. Ivanová, K., Juríčková, L. Písemné práce na vysokých školách se zdravotnickým zaměřením. Olomouc: Univerzita Palackého, 2005. ISBN 80-244-0992-5.Směrnice rektora UP a děkana FZV UP k tvorbě a odevzdávání závěrečných prací ? viz web: upol.cz.

Požadavky

Absolvování seminářů, seminární práce.

Garant

Mgr. Zdeňka Mikšová, Ph.D.doc. MUDr. Martin Procházka, Ph.D.