Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semináře k bakalářské práci (OSE / PKA82)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OSE / PKA82 - Semináře k bakalářské práci, Fakulta zdravotnických věd, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Metodika samostatného zpracování závěrečné absolventské práceFormální požadavky na závěrečnou práciZpracovávání datMetody výzkumuMožnost individuální konzultace návrhů a připomínek

Získané způsobilosti

Student bude znát: metodiku samostatného zpracování závěrečné absolventské práce; jednotné formální požadavky na závěrečnou práci a bude mít prostor pro předložení individuálních návrhů a připomínek, bude mít možnost v průběhu práce konzultovat svou práci s vyučujícími a bude schopen zpracovat práci, která bude mít předpoklady uspět při obhajobě u státních závěrečných zkoušek.

Literatura

Meško, D., Katuščák, D. a kol. Akademická príručka. Martin : Osveta, 2004. ISBN 80-8063-150-6.Česká technická norma ISO 690. Ivanová, K., Juríčková, L. Písemné práce na vysokých školách se zdravotnickým zaměřením. Olomouc: Univerzita Palackého, 2005. ISBN 80-244-0992-5.Směrnice rektora UP a děkana FZV UP k tvorbě a odevzdávání závěrečných prací ? viz web: upol.cz.

Požadavky

Absolvování seminářů, seminární práce.

Garant

Mgr. Zdeňka Mikšová, Ph.D.