Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aktuální problémy farmakoterapie (FAR / VC041)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAR / VC041 - Aktuální problémy farmakoterapie, Lékařská fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka předmětu probíhá formou klinických seminářů pracoviště klinické farmakologie Ústavu farmakologie LF UP. Témata seminářů budou volena tak, aby pokrývala nejaktuálnější problémy, se kterými se studenti mohou setkat v klinických oborech a v praxi. Student si zvolí z nabízených témat 5 seminářů, kterých se aktivně zúčastní. Sám zpracuje seminární práci na zvolené téma, kterou odprezentuje.

Získané způsobilosti

Student bude seznámen s posledním vývojem ve farmakoterapii a v klinické farmakologii a bude schopen nové poznatky využít jak v klinických předmětech posledních ročníků studia všeobecného lékařství tak v praxi po ukončení studia.

Literatura

Katzung, B. G. Základní a klinická farmakologie. Jihočany: HaH Vyšehradská, 2006. ISBN 80-7319-056-7.

Požadavky

Účast na 5 seminářích, které si student sám zvolí z nabídky pro daný semestr studia. Prezentace seminární práce na vybrané téma.

Garant

doc. MUDr. Karel Urbánek, Ph.D.