Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk pro nefilology 2 (CJP / AJNF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJP / AJNF2 - Anglický jazyk pro nefilology 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz je zaměřen na obecnou angličtinu.Jeho obsahem jsou témata zaměřená na rozvoj lexikálně - gramatických struktur na pozadí češtiny.Důraz se klade na porozumění základním gramatickým strukturám anglického jazyka,rozvoj komunikační slovní zásoby a porozumění mluvenému a psanému slovu v kontextu. Kurz probírá oblasti gramatiky a slovní zásoby v rozsahu lekcí 7-12 základního studijního materiálu.

Získané způsobilosti

Dovednost používat AJ v každodenních situacích.

Literatura

Oxenden, C., Latham-Koenig Ch. New English File pre-intermediate (third edition). Oxford University Press, 2012. Murphy, R.. English Grammar in Use , Cambridge: Cambridge University Press 1994. Wehmeier, S. Oxford Advanced Learner s Dictionary (8th edition), Oxford University. Oxford University Press, 2010. Coe, N., Harrison, M., Paterson, K. Oxford Practice Grammar, Oxford University Press 2008. Gairns, R.; Redman, S. Oxford Word Skills Basic. Oxford University Press 2008. Swan, M. Practical English Usage, Oxford University Press 2008.

Požadavky

80% účast ve výuce a plnění průběžných úkolů do hodin. Splnění zkouškového testu: úroveň A2/B1 dle SERR.Rozsah testu dle znalostí pro tuto úroveň koncipovaný jako standardizovaný test pokrývající Use ofEnglish, Vocabulary, Reading and Listening. Struktura i obsah testu vychází ze základního studijního materiálu v celém jeho rozsahu lekce 1-9. Pro složení testu je nutné dosáhnout 66% úspěšnost. Používání slovníků není u testů povoleno.

Garant

Mgr. Linda Chmelařová, Ph.D.