Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Klinika práva a podnikání (CPV / NKPPO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CPV / NKPPO - Klinika práva a podnikání, Právnická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti se v předmětu budou věnovat tematice základních pojmů obchodního práva, obchodním společnostem, strategickému řízení, sjednávání a interpretaci smluv.Všechna témata:- vybrané oblasti: občanský zákoník, zákon o obchodních korporacích, živnostenský zákon,- obchodní korporace,- portál justice.cz,- závazky, smlouva kupní, o dílo,- personální aspekty v podnikání,- dovednosti právníka,- strategické plánování,budou pojata praktickými interaktivními metodami výuky s akcentem na problémy vznikající v praxi tak, aby kromě prohlubování znalostí byly rozvíjeny i příslušné dovednosti.Průběžně: právní poradenství reálným klientům.

Získané způsobilosti

Students in this course will deepen their knowledge of civil, corporate, labor and financial rights acquired in compulsory subjects and be able to apply them to practical examples. Deepen your skills of legal analysis, writing of legal documents, communication and presentation skills, problem solving, searching for legal information.

Požadavky

Předmět Klinika práva a podnikání není podmíněn absolvováním jiného předmětu. Požadavky na studenty pro absolvování předmětu jsou aktivní účast na seminářích, kvalitní samostatná příprava na semináře, splnění průběžných úkolů, zpracování semestrálního projektu a odevzdání řešení případů klientů.

Garant

JUDr. Bronislava Wittnerová