Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Plánování a tvorba učebních programů (KAJ / KDIPL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / KDIPL - Plánování a tvorba učebních programů, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento kurz tématicky navazuje na semináře v základním metodickém kurzu a dále je rozšiřuje a prohlubuje v následujících oblastech:Různé inovační přístupy k plánování sylabů učebních programů.Analýza potřeb účastníků kurzu.Schopnosti modifikace daných učebních programů dle stanovených podmínek.Příprava školního vzdělávacího programu.Integrace portfolia do existujícího kurzu anglického jazyka.

Literatura

BROADBENT, B. ABCs of e-Learning. Reaping the benefits and Avoiding the Pitfalls. San Francisco: Jossey-Bass/Pfeiffer, 2002. DUDENEY, G. - N. HOCKLY. How to Teach English with Technology. Harlow: Pearson Education Ltd, 2007. JEŘÁBEK, J. - J. TUPÝ (ed). Manuál pro tvorbu školních vzdělávacích programů v základním vzdělávání . Praha: Výzkumný ústav pedagogický, 2005.

Požadavky

Závěrečné požadavkyNa závěr kurzu studenti navrhnou sylabus vycházející z určitých stanovených požadavků dle cílové populace studentů, ekonomických a společenských aspektů kurzu (projekt o rozsahu 5 stran formátu A4). Nebo vypracují písemný projekt o rozsahu 5 stran formátu A4 na vlastní téma, které je ale předem prodiskutované s vyučujícím, případně ho ústně obhájí formou závěrečné prezentace.

Garant

Mgr. Jaroslava Ivanová, M.A.