Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Literatura a film (KAJ / LITFI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / LITFI - Literatura a film, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

William Shakespeare: Romeo and Juliet, HamletJane Austen: Pride and Prejudice, Sense and SensibilityOscar Wilde: An Ideal HusbandRoald Dahl: Charlie and the Chocolate FactoryIan McEwan: The Cement GardenNick Hornby: About a Boy, High FidelityHelen Fielding: Bridget Jones´s DiaryTom Stoppard: Rosencrantz and Guildenstern Are DeadPeter Shaffer: AmadeusAlice Walker: The Color PurpleArthur Miller: The CrucibleMichael Cunningham : The HoursNáplň kurzu je sestavena v návaznosti na semináře britské a americké literatury a po dohodě se studenty.

Literatura

Nick Hornby. About a Boy. Oscar Wilde. An Ideal Husband. William Shakespeare. Hamlet. Jane Austen. Sense and Sensibility.

Požadavky

- účast v seminářích - alespoň 80 % (70 % ISP),- aktivní zapojení do diskuzí,- včasné načtení požadované literatury, shlédnutí zadaných filmů,- úspěšné moderování jedné diskuze.

Garant

Mgr. Josef Nevařil, Ph.D.