Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodika výuky výslovnosti a pravopisu (KAJ / PRICT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / PRICT - Metodika výuky výslovnosti a pravopisu, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz se zaměřuje na zvýšení jazykové způsobilosti studentů ve třech oblastech anglického jazyka(výslovnost, pravopis, interpunkce) a na rozvoj počítačové gramotnosti tak, aby byli schopni s různými typy výpočetní techniky, hlavně s interaktivní tabulí.Interaktivní tabuleAutorská právaVytváření výukových jednotek pro vybranou oblast výslovnosti/ pravopisu/ specifické slovní zásoby Pořizování vlastních nahrávek a jejich analýza prostřednictvím interaktivní tabule

Získané způsobilosti

Jazyková způsobilost studentů na úrovni B2.2-C1.1 v jazyce anglickém a počítačová gramotnost se zaměřením na kreativní využívání interaktivní tabule a elekronických příruček, především jazykově zaměřených slovníků a zdrojů přístupných na internetu.

Literatura

? http://education.smarttech.com/ste/enUS/Ed+Resource/Teachers+Hub/Getting+started/Notebook.htm MARTÍN, D. Activities for interactive whiteboards. Helbling, 2009. ISBN 978 3 85272 148 4.HEWINGS, M. English Pronunciation in Use. (Advanced). Cambridge, 2007. ISBN 9780521693769.null

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je ? průběžné plnění zadaných úkolů ? osmdesáti procentní účast v kurzu; ? aktivní účast na seminářích ? vypracování závěrečného projektu v elektronické podobě (3 různé úkoly týkající se vybrané oblasti užití interaktivní tabule, tj. minimálně 3 animované snímky) a metodický list specifikující zpracování tématu prostřednictvím aplikace notebook pro přesně specifikovanou žákovskou nebo studentskou populaci a danou fázi vyučovací hodiny o rozsahu 250-300 slov), jeho prezentace (10-15 minut) a jeho závěrečná editace.

Garant

Mgr. Jaroslava Ivanová, M.A.