Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Další anglicky mluvící země (KAJ / REAL3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / REAL3 - Další anglicky mluvící země, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cílem tohoto kurzu je seznámit studenty s kulturou, historií, zeměpisnými podmínkami i přírodou dalších anglicky mluvících zemí. Zaměříme se pouze na země, kde je angličtina prvním či hlavním jazykem, nepůjde tedy o přehled všech zemí, kde používají angličtinu jako jeden z oficiálních jazyků.Půjde o detailní pohled na další anglicky mluvící země, jakými jsou Irsko, Kanada, Austrálie, Nový Zéland, eventuálně i Indie a JAR. Prezentace učitele i studentů se zaměří na všechny aspekty těchto zemí jako jsou kultura, historie, zeměpisné podmínky a příroda.Součástí kurzu je online studijní opora s množstvím odkazů, textového i obrazového materiálu, dále zde studenti najdou videa, interaktivní cvičení a kvizy, testy a domácí úkoly.

Získané způsobilosti

Absolvování REAL1.

Literatura

Ferguson, N. Empire: How Britain Made the Modern World. London, 2004. ISBN 978-0-14-100754-0.CRYSTAL, D. The Cambridge Encyclopedia of the English Language. Cambridge, 2003. ISBN 0-521-53033-4.Macintyre, S. A Concise History of Australia. Cambridge, 2004. ISBN 978-0-521-73593-3.Bothwell, H. The Penguin History of Canada. London, 2008. ISBN 978-0-14-305032-2.

Požadavky

Aktivní účast v hodinách, včasné plnění domácích úkolů a testů a prezentace.

Garant

PhDr. Světlana Obenausová, Ph.D.