Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk 1 (anglický jazyk) (KAJ / XCJ1A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / XCJ1A - Cizí jazyk 1 (anglický jazyk), Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student by měl být schopen samostatně anglicky napsat résumé prezentace k ústní zkoušce v rozsahu1 800 až 3 200 znaků. Ústní prezentace se vztahuje k dizertační práci a po ní by měl student prokázat schopnost odborné diskuze v angličtině.

Literatura

Raymond Murphy. English Grammar in Use. A Self-Study Reference and Practice Book for Intermediate Students of English, 3rd edition (Cambridge University Press: Cambridge, 2004). Cambridge, 2004. McCarthy, M., O Dell, F. English Vocabulary in Use, Upper-Intermediate. Cambridge: Cambridge University Press, 2001. Harrison, M. FCE Practice Tests. Oxford: OUP, 2008. Harrison, M. FCE Testbuilder. Oxford: Macmillan Education, 2010. null

Požadavky

Zkouška z Cizího jazyka 1 koná ústně, formou veřejné prezentace a následné diskuze.Požadovaná jazyková úroveň podle Společného evropského referenčního rámce je B2.1.