Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (KAZ / BKBAK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / BKBAK - Seminář k bakalářské práci, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti jsou informováni o oblastech, ve kterých mohou zpracovávat vybrané téma své bakalářské práce a o postupech při psaní práce.1. Volba tématu práce. Role vedoucího bakalářské práce2. Problematika formulace cílů a hypotéz diplomové práce, resp. výzkumné části práce.3. Volba metod práce4. Problematika shromažďování a zpracování podkladů pro práci5. Sestavení osnovy práce a časového harmonogramu práce6. Realizace práce, její zpracování7. Práce s literaturou a dalšími zdroji. Citace literárních a dalších pramenů v práci8. Práce s výsledky výzkumu. Statistické zpracování výsledků výzkumu v bakalářské práci. Analýza, syntéza a komparace výsledků práce9. Formální náležitosti práce10. Odpovědi na otázky studentů. Řešení problémů v souvislosti se zpracováváním práce

Získané způsobilosti

Zvládnutí tématických celků daného předmětu.

Literatura

Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 80-7198-173-7.Holoušová, D. Jak psát diplomové a závěrečné práce. Olomouc, 1999. ISBN 80-7067-841-0.Filka. Metodika tvorby diplomové práce : praktická pomůcka pro studenty vysokých škol. Brno, 2002. ISBN 8086292053.

Požadavky

Práce na PC, připojení k internetu.

Garant

Mgr. Andrea Preissová krejčí, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Andrea Preissová krejčí, Ph.D.