Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nauka o potravinách, stravování a stolov (KAZ / BKNSP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / BKNSP - Nauka o potravinách, stravování a stolov, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Reklama a výživaSprávné chování u stoluAplikace potravinové pyramidy do stravovacího režimuVšeobecné a tradiční třídění potravinJak číst etikety potravinJaké faktory ovlivňují nakupováníKulinářská příprava pokrmůFast foodBio potraviny a zdravá výživa

Získané způsobilosti

Student získá orientaci v aktuálních otázkách zdravé výživy, poznatky z oblasti kultury stravování a stolování.

Literatura

Kvasničková, A. Sacharidy pro funkční potraviny. Praha, ÚZPI 2000. Kunová V. Zdravá výživa a hubnutí. Praha, 2005. ISBN 80-247-1050-1.Kunová, V. Zdravá výživa. Praha, Grada Publishing 2004. Praha, 2004.

Požadavky

Práce na PC, připojení k internetu. Aktivní účast na semináři. Zpracování zadané seminární práce.

Garant

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.Mgr. Vladislava Marciánová