Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (KAZ / NKDI2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NKDI2 - Diplomový seminář 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pro kombinovanou formu studia byl vytvořen distanční studijní text dostupný v systému LMS Unifor: CHRÁSKOVÁ, M. a kol. Seminář k závěrečné práci. Olomouc: VUP, 2012.Témata ke konzultacím:Problematika správné formulace cílů a hypotéz výzkumné části diplomové práce.Volba optimálních metod diplomové práce.Statistické zpracování výsledků výzkumu v diplomové práci.Analýza, syntéza a komparace výsledků diplomové práce.Práce s výsledky výzkumu.Oponentura diplomové práce.Témata k samostudiu:Pravidla pro formulaci hypotéz v pedagogickém výzkumu.Metodologie pedagogického výzkumu.Realizace diplomové práce, její zpracování.Práce s literaturou a dalšími zdroji.Tři základní způsoby citace literárních a dalších pramenů v diplomové práci dle ČSN ISO 690.Formální náležitosti diplomové práce.Průběh obhajoby diplomové práce.Řešení problémů v souvislosti se zpracováváním diplomové práce.Po ukončení předmětu zápočtem student dále dochází na individuální konzultace ke svému vedoucímu práce.Témata k dlouhým úkolům (seminárním pracím):Každý student vypracuje v PowerPointu prezentaci metody, kterou bude získávat a následně zpracovávat data vlastní diplomové práce v rozsahu min. 20 slide. Tuto prezentaci student vloží po přihlášení do Portálu UP (portal.upol.cz) v části "Odevzdávání prací" nejpozději jeden týden před termínem zápočtu.

Požadavky

Účast na prezenčních tutoriálech. Individuální práce studentů = off-line aktivity, včetně samostudia.Zpracování prezentace vybrané metody na zpracování získaných dat vlastní diplomové práce v rozsahu min. 20 slide, kterou student odevzdá po přihlášení do Portálu UP (portal.upol.cz) v části "Odevzdávání prací".

Garant

Mgr. Andrea Preissová krejčí, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Andrea Preissová krejčí, Ph.D.