Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika výchovy ke zdraví 1 (KAZ / NKDV1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAZ / NKDV1 - Didaktika výchovy ke zdraví 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pro kombinovanou formu studia byl vytvořen distanční studijní text Didaktika výchovy ke zdraví s metodickou částí (Hřivnová, M., Majerová, J.) in press.Témata ke konzultacím:Učebnice k Výchově ke zdraví.Metodické materiály pro učitele Výchovy ke zdraví.Příprava na vyučovací hodinu Výchovy ke zdraví.Struktura vyučovací hodiny Výchovy ke zdraví.Formy výuky Výchovy ke zdraví.Metody výuky Výchovy ke zdraví.Hodnocení ve Výchově ke zdraví.Témata k samostudiu:Rámcový vzdělávací program.Vzdělávací oblast Člověk a zdraví.Školní vzdělávací programy.Mezipředmětové vztahy.Aplikační a průřezová témata výchovy ke zdraví.Témata k dlouhým úkolům (seminárním pracím):Každý student zpracuje metodický balíček (vzorovou vyučovací hodinu na zadané téma), který bude v rozsahu max. 10 stran formátu A4 a odevzdá v systému LMS Unifor minimálně týden před udělením zápočtu. Kontrola a zhodnocení individuální práce tutorem je nutným předpokladem pro možnost přistoupit k udělení zápočtu.

Požadavky

Účast na prezenčních tutoriálech. Individuální práce studentů = off-line aktivity, včetně samostudia.Zpracování metodického balíčku v rozsahu max. 10 stran formátu A4, který odevzdá formou dlouhého úkolu v systému LMS Unifor.

Garant

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.